Support

Din produkt är byggd för att hålla år efter år, men precis som all annan avancerad teknik kan våra produkter någon gång behöva support eller service.

För att få hjälp när problem uppstår skall du i första hand kontakta den återförsäljare som du köpt din produkt igenom. Våra återförsäljare har utbildning för att kunna svara på dina frågor och ge dig den service som krävs.

Om din återförsäljare mot förmodan ej kan svara på dina frågor kan du själv söka svaret bland materialet på den här sidan. Om du även efter det inte kunnat lösa ditt problem kan du vänligen kontakta oss via e-post här: info@gullbergjansson.se.

 

Hitta din återförsäljare!

Gullberg och Janssons produkter kan köpas via ett brett nätverk av återförsäljare i Norden. Våra priser gäller för produkten. Kostnad för frakt och installation kan tillkomma. Ta kontakt med din närmaste återförsäljare för exakta prisuppgifter.

Aktuellt

Montör till Gullberg & Jansson Service och Installation

Montör till Gullberg & Jansson Service och Installation

VI BEHÖVER DIG! Är du driven, strukturerad och serviceminded? Gillar du teknik, montering och problemlösning? Är du händig kreativ och inte rädd för att ta i? Vill du arbeta på ett marknadsledande företag i en riktigt härlig miljö? Då tror vi att du kan passa hos oss!...

Gullberg & Jansson söker en Marknadsassistent

Gullberg & Jansson söker en Marknadsassistent

OM GULLBERG & JANSSON Gullberg & Jansson har som affärsidé att utveckla, marknadsföra och distribuera produkter med fokus på miljösmarta lösningar för privat och kommersiellt bruk. Huvudprodukter finns att finna inom grönyte-, swimmingpool-, och relax- och...

Inspiration