Om oss

Vår vision är att skapa glädje, hälsa och avkoppling med fokus på miljösmarta lösningar.

En pool ska vara varm, säker och ren. Vi utvecklar och marknadsför därför produkter av hög kvalitet som får din pool att prestera i form av värme, säkerhet och rening.

Vår vision är att skapa glädje, hälsa och avkoppling med fokus på miljösmarta lösningar.

En pool ska vara varm, säker och ren. Vi utvecklar och marknadsför därför produkter av hög kvalitet som får din pool att prestera i form av värme, säkerhet och rening.

Vi finns här för dig – före, under och efter ditt köp!

EN TRYGG LEVERANTÖR
Gullberg & Jansson är ledande leverantör av pooltak och poolvärmepumpar. Genom god produktkännedom, hög teknisk kompetens och en uppskattad kundtjänst, är vi alltid redo att guida våra kunder och slutkonsumenter rätt.

HÖGKLASSIG SERVICE
Gullberg & Jansson har auktoriserade återförsäljare i Norden. Vi erbjuder snabb service och korta vägar från beställning till leverans.

TRYGGHET OCH KVALITET
Vi samarbetar med branschledande tillverkare när vi designar och utvecklar nästa generations smarta poolprodukter.

SUPPORT
Vi strävar efter att ha branschens bästa support som alltid står redo för att svara på dina frågor och tillsammans med dig hitta lösningar på ditt problem.

GARANTIER
Vi erbjuder generösa garantier på många av våra produkter, allt för att du som kund ska känna dig trygg med ditt köp från Gullberg & Jansson.

LAGER OCH RESERVDELAR
Vi lagerför alla listartiklar. Är olyckan framme kan du känna dig trygg med att vi snabbt levererar rätt reservdelar.

KÖP GULLBERG & JANSSON
Gullberg & Janssons produkter kan köpas via ett brett nätverk av återförsäljare i Norden. Hitta din återförsäljare här

KONTAKTA OSS

+46 42 311 15 00

info@gullbergjansson.se

Våra ledord

HÅLLBARA

I vårt arbete vill vi vara hållbara. Rätt skötsel ger din Gullberg & Jansson produkt lång livslängd och i vår produktutveckling tänker vi alltid hållbarhet. Våra värmepumpar är energibesparande och de flesta är utrustade med det miljövänliga köldmediet R32 med lågt GWP (Global Warming Potential).

KVALITET

Våra produkter ska hålla hög kvalitet. Vi har själva utvecklat och designat flera produkter i vårt sortiment i nära samarbete med utvalda tillverkare i Europa och Asien. Vår kvalitet gör att vi kan stå för generösa garantier.

SERVICE

Vi vill vara aktören på marknaden som ger bäst service till våra återförsäljare och till slutkonsument. Vår organisation erbjuder internt en hög service- och kunskapsnivå och vi har en särskilt uppskattad supportorganisation, samt heltäckande servicepartnernätverk på utvalda marknader. 

Vårt mål

Gullberg & Jansson ska vara marknadsledande inom poolbranschen genom att tillhandahålla produkter som på ett miljövänligt sätt får din pool att prestera i form av säkerhet, värme och rening.

–   Vi tror på långsiktiga affärsrelationer. Den kompetens och det engagemang som genomsyrar bolaget skapar trygghet och förtroende.

–   Vi ska tillsammans med våra kunder utveckla nya koncept, produkter och lösningar.

–   Vi ska genom rätt marknadsföring stärka vårt varumärke och skapa goda affärsmöjligheter   för våra partners.

Aktuellt

Montör till Gullberg & Jansson Service och Installation

Montör till Gullberg & Jansson Service och Installation

VI BEHÖVER DIG! Är du driven, strukturerad och serviceminded? Gillar du teknik, montering och problemlösning? Är du händig kreativ och inte rädd för att ta i? Vill du arbeta på ett marknadsledande företag i en riktigt härlig miljö? Då tror vi att du kan passa hos oss!...

Gullberg & Jansson söker en Marknadsassistent

Gullberg & Jansson söker en Marknadsassistent

OM GULLBERG & JANSSON Gullberg & Jansson har som affärsidé att utveckla, marknadsföra och distribuera produkter med fokus på miljösmarta lösningar för privat och kommersiellt bruk. Huvudprodukter finns att finna inom grönyte-, swimmingpool-, och relax- och...

Service & Support

Vi finns alltid med dig

Vår organisation erbjuder en hög service- och kunskapsnivå och vi har en särskilt uppskattad supportorganisation, samt heltäckande servicepartnernätverk på utvalda marknader.

Garantier

Ett garanterat tryggt köp

Vi står för service, garantier, lager och reservdelar samt utbildning av återförsäljare. Vi garanterar att våra produkter håller vad de lovar.

Inspiration