Montör till Gullberg & Jansson Service och Installation

av | okt 18, 2022 | Nyheter

VI BEHÖVER DIG!
Är du driven, strukturerad och serviceminded? Gillar du teknik, montering och problemlösning? Är du händig kreativ och inte rädd för att ta i? Vill du arbeta på ett marknadsledande företag i en riktigt härlig miljö? Då tror vi att du kan passa hos oss! Vi på G&J Service och Installation söker nu personal med bas i Åstorp.

OM ROLLEN:
I rollen som montör kommer du att få arbeta med nästan allt som har med våra produkter att göra, allt från lagerarbete, montering till reparationer och supporten därefter. En del resdagar förekommer.

VI SÖKER DIG SOM:
Har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter som servicetekniker, montör, eller mekaniker, eller har jobbat praktiskt inom bygg. Har viljan att arbeta i en bred roll och har lätt för att samarbeta. Du är noggrann och driven och tycker om att ha flera arbetsuppgifter igång samtidigt. Du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska. B-körkort är ett krav, plus är om du har Be körkort och även truckkort kategori C för teleskopslastare.

VI ERBJUDER:
Ett roligt och fartfyllt arbete i en snabbväxande bransch med glada kollegor i utkanten av Helsingborg. Vi erbjuder marknadsmässig lön och friskvårdsbidrag.

ANSÖKAN:
Passar beskrivningen in på dig? Vänta inte med din ansökan!
Skicka ett mail till info@gullbergjansson.se och bifoga ditt CV och ditt personliga brev. Sista dag att ansöka är den 11 november 2022 men då urvalet sker löpande ser vi gärna att din ansökan inkommer så fort som möjligt.

För mer information om tjänsten, kontakta Robert Wannerfeldt på tel. 072- 401 68 25 eller mail: robert.wannerfeldt@gojservice.se.

Våra senaste inlägg

Gullberg & Jansson söker en Marknadsassistent

Gullberg & Jansson söker en Marknadsassistent

OM GULLBERG & JANSSON Gullberg & Jansson har som affärsidé att utveckla, marknadsföra och distribuera produkter med fokus på miljösmarta lösningar för privat och kommersiellt bruk. Huvudprodukter finns att finna inom grönyte-, swimmingpool-, och relax- och...

Låt oss värma din pool!

Låt oss värma din pool!

Vi har sedan 2020 varit stolta guldsponsorer till Team Rynkeby Helsingborg! Tillsammans med Team Rynkeby Helsingborg auktionerar vi ut en specialdesignad utgåva av vår populäraste poolvärmepumpsmodell X20, till förmån för Barncancerfonden. Högsta budgivare får en X20...

Hitta din återförsäljare!

Gullberg och Janssons produkter kan köpas via ett brett nätverk av återförsäljare i Norden. Våra priser gäller för produkten. Kostnad för frakt och installation kan tillkomma. Ta kontakt med din närmaste återförsäljare för exakta prisuppgifter.

Inspiration