Gullberg & Jansson söker en Marknadsassistent

av | jun 17, 2022 | Nyheter

OM GULLBERG & JANSSON
Gullberg & Jansson har som affärsidé att utveckla, marknadsföra och distribuera produkter med fokus på miljösmarta lösningar för privat och kommersiellt bruk. Huvudprodukter finns att finna inom grönyte-, swimmingpool-, och relax- och wellnessbranschen. Verksamheten bedrivs via flera dotterbolag, aktiva på den nordiska marknaden.

OM ROLLEN
Är du driven, strukturerad och har ett öga för bild och text? Har du erfarenhet av att arbeta med webb, e-handel, trycksaker och trivs i en bred roll? Som marknadsassistent kommer du arbeta med bland annat:

  • Underhåll och uppdatering av hemsidor, publicering av material
  • Copywriting/Content
  • Produktion av diverse marknadsmaterial
  • Övriga administrativa och assisterande arbetsuppgifter

 VI SÖKER DIG SOM
Har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter idag med relevant utbildning eller erfarenhet. Du har viljan att arbeta i en bred roll och har lätt för att samarbeta. Du är noggrann, driven och gillar att ha många bollar i luften. Du ska ha god erfarenhet av WordPress och WooCommerce, erfarenhet av i InDesign och Photoshop är meriterande. Du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska. B-körkort är ett krav.

VI ERBJUDER
Ett roligt och fartfyllt arbete i en snabbväxande bransch med glada kollegor i utkanten av Helsingborg. Vi erbjuder marknadsmässig lön och friskvårdsbidrag. Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid med en provanställning på 6 månader. Tillträde enligt överenskommelse.

ANSÖKAN
Passar beskrivningen in på dig? Vänta inte med din ansökan!
Skicka ett mail till info@gullbergjansson.se och bifoga ditt CV och ditt personliga brev, sista ansökningsdag är 15 augusti 2022 men då urvalet sker löpande ser vi gärna att din ansökan inkommer så fort som möjligt.

För mer information om tjänsten, kontakta Julia Svenmo på tel. 076- 891 86 58 eller mail: julia.svenmo@gullbergjansson.se.

Våra senaste inlägg

Montör till Gullberg & Jansson Service och Installation

Montör till Gullberg & Jansson Service och Installation

VI BEHÖVER DIG! Är du driven, strukturerad och serviceminded? Gillar du teknik, montering och problemlösning? Är du händig kreativ och inte rädd för att ta i? Vill du arbeta på ett marknadsledande företag i en riktigt härlig miljö? Då tror vi att du kan passa hos oss!...

Låt oss värma din pool!

Låt oss värma din pool!

Vi har sedan 2020 varit stolta guldsponsorer till Team Rynkeby Helsingborg! Tillsammans med Team Rynkeby Helsingborg auktionerar vi ut en specialdesignad utgåva av vår populäraste poolvärmepumpsmodell X20, till förmån för Barncancerfonden. Högsta budgivare får en X20...

Hitta din återförsäljare!

Gullberg och Janssons produkter kan köpas via ett brett nätverk av återförsäljare i Norden. Våra priser gäller för produkten. Kostnad för frakt och installation kan tillkomma. Ta kontakt med din närmaste återförsäljare för exakta prisuppgifter.

Inspiration